Evinizi Baştan Yaratmanın 9 Altın Yolu

Evinizi Baştan Yaratmanın 9 Altın Yolu

1. Küçük Odalarınızı Açık Renklere Boyayın. Küçük bir odanın her zaman küçük görünme eğilimi vardır ama geniş pencereler, açık renge boyalı duvarlar ve makul seviyede ayna kullanımı, sadece camlardan doğal ışığın gelmesini sağlamaz aynı zamanda optik bir illizyon yaratarak odayı olduğundan daha geniş gösterir. Tersi olarak koyu renkli duvarlar odanın daha küçük görünmesini sağlayacaktır. Her ne kadar doğru ayna ve ışık kullanımı yapsanız da koyu renkli duvarlar sıkışık bir etki yaratacaktır.

2. Dekoratif Aynalar Kullanın Daha önce de bahsettiğimiz gibi aynalar odanızı olduğundan daha büyük gösterir. Yeterli ışık alamayan daha büyük odalar ve aslında her oda için, aynalar ışığın artmasını sağlayacaktır.

3. Yeni ile Eskiyi, Desenle Dokuyu Karıştırın Modern kanepenizin yanına aile yadigari bir eşyanızı yerleştirmenizde hiç bir sakınca yoktur. İç mimarlar evinizin iç mekanını tasarlarken, karakterinizden ve stilinizden referans alırlar ve sizi yansıtmaya çalışırlar. Yeni ile eskinin bir arada olmasını engelleyen hiç bir şey yoktur tam tersine birlikte çok iyi organize edilebilir. Sanat için de aynısı geçerlidir.

4. Hasır Sepetler Hasır sepetler, odanıza alternatif depolama yapmanızın ekonomik ve elegant bir yolu. Sepetler; kitaplarınızı, mimarlık ve diğer dergilerinizi, havlu, oyuncak ve bir çok eşyayı koymanız için biçilmiş kaftandır.

5. Yaratıcı mısınız? Kullanın! İç mekan tasarımı hiç bir şey değil ama yaratıcılıktır. Büyük mağazalara gidip, pahalı ve gösterişli ürünler almak biraz kolaya kaçmaktır. Evinizde olan şeylere bir göz atın, yaratıcılığınızı kullanın ve neler yapabileceğinize bir bakın!

6. Mutfağınızda Raf Kullanın Mutfak sıcak ve davetkar olmalıdır. Yemek hazırlarken, yerken ve eğlence amaçlı vaktimizin önemli bir bölümünü mutfakta geçiriyoruz. Tasarımsal raflar hem kullanışlıdır hem de elegant bir görünüm verir, kesinlikle deneyin.

7. Yeşillenin Yaşam alanınıza bitki yerleştirin. Küçük, büyük her odanıza koyun. Bitkiler odanızı aksesuarize etmek, eve renk ve doku getirmek iзin harika araçlardır. Bitkilerin güzel duruşunun yanı sıra evin havasını temizler ve nem oranını dengeye getirir.

8. Boş Bir Duvarınızı Boyayın Ya da Duvar Kağıdı ile Kaplayın. Canlı renkler her odaya enerji verecektir! Basit bir renk paletinin odanızı nasıl canlandıracağı gerçekten ilginçtir. Basit ve can sıkıcı bir alanı pahalı olmayan bir şekilde dönüştürmenin yolu, renklendirmektir.


9. Parkelerinizi Yumuşatmak İçin Kilimi Deneyin. Kilimler yaşam alanınıza sıcaklık ve kişilik verir, doku katar. Parkeler güzeldir ve ulaşması kolaydır ama özellikle kış aylarında halılı yerlerin verdiği konforu veremez. Kilimler odanıza eğlence ve fonksiyonellik katar. Çeşitli dokular ve kumaşlar kullanarak evinizin tonunu bulabilirsiniz. Mevsime göre renk ve kumaşlarda değişiklik yapabilirsiniz.

Fırsatları Kaçırmayın!

Bültenimize Abone Olun

Bültenimize abone olun, indirim ve kampanyalarımızı size e-posta ile gönderelim. Fırsatlardan ilk sizin haberiniz olsun!