Dekorasyonda Sonbahar Etkisi

Dekorasyonda Sonbahar Etkisi

İÇ MİMARİDE SONBAHAR ESİNTİLERİ

Mevsim değişiklikleri ruh halimizi etkilediği gibi giyim tarzımız kadar yaşam alanlarımızı da etkilemekte. Belki yapraklar ve renkler açısında doğrudan bir etkisi olmasa da genel olarak mevsim esintilerini evlerimizde hissetmeyi severiz. Yansıtılması en keyifli ve en kolay iki mevsim ise bahar ve sonbahardır. Ilkbahar ile canlanan doğayı en parlak renkler ile eve yansıtmak oldukça kolaydır. Aynı şekilde yazın sona ermesi ile birlikte değişen doğanın değişen renklerini eve yansıtmak da kolay ve eğlencelidir. Sonbahar dekorasyon fikirleri tıpkı bahar dekorasyonları gibi hem mobilya açısından hem de aksesuar açısından bize fikirler verir. Herhangi bir odanın eşyalarını değiştirerek oda içerisinde çok büyük değişiklikler yapmak ekonomi açıdan zarara sokabilir. Bunun için çeşitli aksesuarları kullanabilirsiniz.

MUMLAR

Son zamanların ev dekorasyonlarında en çok kullanılan aksesuarların başında mumlar gelir. Zamanına göre çeşitli renklerde ve kokularda üretilen bu mumları tüm oda dekorasyonlarında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yaz aylarında daha fresh kokular veren canlı renk tonlarındaki mumları sonbahar dekorasyonu içerisinde daha çok turuncu renklerdeki yaprakların kokusunda veya yağmur yağdıktan sonraki toprak kokusu içerisinde bulabilirsiniz. Sadece sokaktan toplayabileceğiniz yapraklar ile süsleyebileceğiniz bu mumları benzer renk tonlarındaki dekoratif kaseler ile rahatlıkla kullanabilirsiniz.

DOĞA VE AYDINLATMA

Ev dekorasyonunun en belirleyici özelliklerinden biri dekorasyonlarda kullanılan lambaların tarzıdır. Lambaların rengi ve tarzı, bizim odalarımızın havasını direk olarak etkiler. Sonbahar renkleri turuncu ve sarıdır. Kahverengi ve tonları da sonbahar tonları olarak kabul edilir. Sokaktan bulabileceğiniz kurumuş ağaç dallarını kuru ağaç yaprakları ile birlikte bir araya getirerek çeşitli odalarda kullanabilirsiniz. Galerimizde, sizlere sonbahar dekorasyonu içinkullanabileceğiniz çeşitli dekorasyon fikirleri ile çeşitli dekorasyon malzemeleri sunuyoruz. Bu fikirlerden ve aksesuarlardan uygun olanlarını kendi evlerinizde uygulayabilirsiniz.

HANDMADE TASARIMLAR

Fonksiyonel doğallık trendiyle çok iyi kombinlenebilen bir başka trend, her geçen yıl el emeği göz nuru tasarımlarla daha da kıymet kazanıyor. Nordik tasarımcılardan da esinlenerek yerel değerlerin korunması, tüketilmesi bu senenin en önemli dekorasyon trendlerinden. Burada seramik, örgü gibi el sanatlarının yanısıra eskiyi değerlendirmek için ahşap boyama gibi "Do it yourself" işler de çok fazla önem kazanacak.

Fırsatları Kaçırmayın!

Bültenimize Abone Olun

Bültenimize abone olun, indirim ve kampanyalarımızı size e-posta ile gönderelim. Fırsatlardan ilk sizin haberiniz olsun!